2020. szeptember 29.    Kedd    , Mihály névnapja Vésztő


VésztőNézettség: 5097632

Katica vendégház

Cím: Vésztőn, a Kossuth u 60.

Telefon: 06-30-2386727

Internet: http://www.katicavendeghazveszto.hu/

A szálláshely Békés megyében, Vésztőn, a Kossuth u 60. szám a főút mellet a város központjában, a városháza mellett található. Az új építésű, 2 szintes falusi szálláshely kisvárosi környezetben a Városháza, az iskola, a Művelődési ház és a főtér ölelésében van. Az épület két részből áll. Az utcafronti rész kereskedelmi és szolgáltatási célokat, míg az udvari rész a pihenést, a kikapcsolódást szolgálja.

Szívesen fogadjuk a haza látogató, az osztálytalálkozóra, a városi programokra érkező vendégeket. De nemcsak a város programja, látnivalója érdekes, kirándulást lehet tenni a Vésztő-Mágor Történelmi Emlékhelyre, a Népi Írók Szoborparkjába, és kirándulni lehet a számtalan, a közelben lévő településeken, városokban található nevezetességek megtekintésére. Lehetőség van a városban horgászatra, lovaglásra, vadászatra is.
 
A településnek kiépített kerékpárútja van.
 
Törölközőt, ágyneműt biztosítunk.

A földszinten a tágas társalgó és teakonyha teszi még kényelmesebbé az itt eltöltött időt.

A vendégház önellátós, de igény szerin lehetőség van étel rendelésére. Az épületbe háziállat nem vihető. Mivel a szálláshely a város szívében van, így az élelmiszerbolt, a gyógyszertár, a Művelődési Ház, az orvosi ügyelet mind közel van.

A szállástól 50 m-re gyermekjátszótér és felnőtteknek való szabadtéri fitnesz eszközök vannak.

 
Vésztő

[Vésztő bemutatása] [Önkormányzat] [Képviselő-testület] [Helyi rendeletek] [Testületi ülések jegyzőkönyvei] [Intézmények]
[Hírek] [Programok, rendezvények] [Gazdaság] [Turizmus] [Sport] [Térkép] [Vendéglátás, Szálláshelyek]