2020. október 1.    Csütörtök    , Malvin névnapja Vésztő


VésztőNézettség: 5099349

Electraplan Kft.

Cím: 5530 Vésztő, Kótpuszta

Telefon: 06-23/521-300

Internet: http://electraplan.hu

E-mail: janos.kincses@electraplan.hu

Az Electraplan Kft. 1991 óta végzi tevékenységét Magyarországon a villamos szerelési anyagok kereskedelme és gyártása területén. Cégünk jelenleg a német Niedax, Electraplan, Kleinhuis, ZIN, Gersan, Kunkel és Fintech márkák kizárólagos magyarországi képviselője. A megfelelő minőség és a szállítási paraméterek révén elértük, hogy mára a magyar piacon ezek a márkák meghatározóvá váltak.
Kezdetben kizárólag a Deutsche Electraplan GmbH termékeinek képviseletével és gyártásával foglalkoztunk. Cégünk 1998-tól 100%-os magyar tulajdonba került és tevékenységét kiegészítette a Niedax termékek kereskedelmével és gyártásával. A Kleinhuis GmbH 2001-ben lett a Niedaxcsoport tagja, így ezen gyártó termékei is felkerültek az egyre bővülő termékpalettára.
Fejlődésünket mutatja, hogy saját képviseletet nyitottunk 2003-ban Pozsonyban Electraplan Slovensko néven, majd 2004-ben Bukarestben Electraplan Romania néven. Óhídi telephelyünkön 800 m2, Nyirádi telephelyünkön 4600 m2 műhelyterület áll rendelkezésre. 2006 januárjától legfontosabb termékünket, a horganyzott kábeltálcát ugyancsak itthon gyártjuk saját kábeltálcagyártó, automata gépsorunkkal.

Kótpusztai telephelyünkön új üzemcsarnokunkat 2014-ban adtuk át, ahol tovább modern lézervégó berendezés és ipari élhajlító gép segíti a termelést.

Terveink között szerepel a hazai termeltetésű rostnövények (kender, csalán) autóipari célú feldolgozása, mely kutatás-fejlesztési  projekt keretében valósulhat meg a településen a jövőben német partnerek bevonásával.

 
Vésztő

[Vésztő bemutatása] [Önkormányzat] [Képviselő-testület] [Helyi rendeletek] [Testületi ülések jegyzőkönyvei] [Intézmények]
[Hírek] [Programok, rendezvények] [Gazdaság] [Turizmus] [Sport] [Térkép] [Vendéglátás, Szálláshelyek]