2020. október 1.    Csütörtök    , Malvin névnapja Vésztő


VésztőNézettség: 5099356

III. Téli Teremlabdarúgó Bajnokság Hírek

Ismét megrendezésre került a téli teremlabdarúgó bajnokság Okányban immár harmadik alkalommal. A teremtorna 2008.. november 29-én kezdődött, amelyre 17 csapat jelentkezett a környező településekről. A bajnokság sikerének könyvelhető el, hogy évről évre nő a jelentkező csapatoknak a száma, illetve az is hogy határainkról túl a szomszédos Romániából is érkeztek már játékosok minden évben. Természetesen a vésztői „labdaszeretők” sem maradhatnak ki a játékból, így kis városunk 6 csapattal képviselteti magát az idei játékokon: Barkács-Mix, Família, Heineked, Kroácia Zágráb, Öreg Rókák, Ifi Vésztő.

Az okányi sportcsarnok impozáns épülete minden szombaton helyet biztosít a csapatoknak, hogy összemérjék tudásukat és erőnlétüket a pályán 2x 20 percben.

A X. forduló után a tabella élén 27 ponttal a szeghalmi Sirokkó csapata áll, akik 9 mérkőzésből 9-et megnyertek. A második helyen a méhkeréki Jim-Beam-Team 24 ponttal, illetve a képzeletbeli dobogó harmadik fokára jelenleg a vésztői Família csapata állhatna 22 pontjával. A legtöbb gólt rugó vésztői eddig Turbucz János.

A teremtornán a csapatok küzdelme 2009. február 22-ig folytatódik az okányi sportcsarnokban, ahol az ide látogató lelkes szurkolók szombatonként 8 mérkőzést nézhetnek, és izgulhatnak végig (a belépés díjtalan), ráadásul mindvégig fergeteges hangulatról gondoskodnak a jól összeszokott játékosok.

 
Vésztő

[Vésztő bemutatása] [Önkormányzat] [Képviselő-testület] [Helyi rendeletek] [Testületi ülések jegyzőkönyvei] [Intézmények]
[Hírek] [Programok, rendezvények] [Gazdaság] [Turizmus] [Sport] [Térkép] [Vendéglátás, Szálláshelyek]